Skip to main content

Juha Ahvenainen Ecolan Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi

Ecolan Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty KTK Juha Ahvenainen (s. 1973). Hän aloitti työt yhtiön palveluksessa 1.2.2019.

 

Ahvenainen on aiemmin toiminut kierrätysyhtiö Kuusakoski Oy:n liiketoiminta- ja aluejohtajana. Hänellä on laaja-alainen kokemus organisaatioiden johtamisesta ja kasvun rakentamisesta kiertotalouden näköalapaikalla. Yhtiön perustaja Hannu Tukiainen jatkaa yhtiön operatiivisena johtajana ja hallituksen jäsenenä. ”Olen hyvin innoissani mahdollisuudesta päästä jatkamaan Ecolanin kehittämistä yhä vahvemmaksi toimijaksi kiertotalouden kiehtovalla pelikentällä”, toteaa toimitusjohtaja Juha Ahvenainen.

Kiertotalous on nopeasti kehittyvä toimiala, jossa Ecolan on osoittanut olevansa yksi idearikkaimmista ja osaavimmista yrityksistä. Korona Investin omistusaikana yhtiön toiminta on laajentunut uusille liiketoiminta-alueille ja sen liikevaihto on kasvanut muutamassa vuodessa yli kaksinkertaiseksi.

”Yhtiön johdon vahvistaminen mahdollistaa yhtiölle tarjottujen liiketoimintamahdollisuuksien hyödyntämisen aiempaa paremmin. Toimitusjohtajan valinnan yhteydessä Korona Invest päätti 1,2 milj. euron sijoituksesta yhtiön kasvun rahoittamiseksi”, kertoo Ecolan Oy:n hallituksen puheenjohtaja ja Korona Investin toimitusjohtaja Vesa Lehtomäki.

Lisätietoja:
Ecolan Oy, toimitusjohtaja Juha Ahvenainen, puh. +358 40 83 82 038, juha.ahvenainen@ecolan.fi
Korona Invest Oy, toimitusjohtaja Vesa Lehtomäki, puh. +358 50 337 6969, vesa.lehtomaki@koronainvest.fi

Tiedote (pdf)

4.10.2019
Nokian Koukkujärvelle rakentuvan Pirkanmaan Jätehuollon biolaitoksen perustustyöt ovat hyvässä vauhdissa. Tänään työmaalla juhlittiin peruskiven muurausta.
16.9.2019
Nokian kaupungin bio- ja kiertotalouden ECO3-yritysalueen ja Pirkanmaan Jätehuolto Oy:n yhteinen kiertotalousmalli on valittu arvostetun European Business Awards 2019 -kilpailun finaaliin.
16.5.2019
Pirkanmaan Jätehuolto Oy kohdentaa 50 000 euron lahjoituksen Tampereen yliopiston monitieteiseen rahastoon ja haluaa sillä edistää kiertotalouden ja resurssitehokkuuden tutkimusta.
17.4.2019
Nokialla käynnistyy pääsiäisviikolla sorapintaisen Pajulahdentien kunnostaminen.