Skip to main content

Nokian kaupunki ja Verte Oy palvelevat ECO3-yritysalueeseen liittyvissä asioissa koronaviruspandemian aikana

Koronavirustartunnan saamisen riski on kohonnut Pirkanmaalla ja valtakunnallisesti. Noudatamme Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) sekä muiden viranomaisten antamia ohjeistuksia ja pyrimme osaltamme vähentämään koronaviruksen leviämistä.

Käsien pesua saippualla ja puhtaalla hanavedellä.

Nokian kaupungin ja kaupungin omistaman kehitysyhtiö Verte Oy:n henkilöstö noudattaa Suomen hallituksen linjausta ja on siirtynyt etätöihin niiden työntekijöiden osalta, joiden työtehtävät sen mahdollistavat.

Palvelemme asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme myös koronaviruspandemian aikana ja autamme kaikkiin ECO3-yritysalueeseen liittyvissä asioissa. Kokoukset ja muut tapaamiset hoidamme etäyhteyksin tai puhelimitse ja matkustamista vältetään. Emme myöskään ota vastaan vieraita tai järjestä asiakastapahtumia pandemian aikana.

Nokian kaupunki tiedottaa muutoksista kaupungin tuottamiin palveluihin

Nokian kaupunki noudattaa THL:n ja Pirkanmaan sairaanhoitopiirin (Taysin) ohjeita ja tiedottaa vain koronavirustilanteen aiheuttamista muutoksista, jotka koskevat kaupungin palveluiden järjestämistä. Ajankohtaisiin uutisiin ja ohjeisiin voi tutustua Nokian kaupungin koronavirussivustolla.

Nokian kaupungissa on varauduttu koronavirustilanteeseen normaalin valmissuunnittelun mukaisesti. Kaupungin valmiusjohtoryhmä työskentelee aktiivisesti ja seuraa koronavirustilannetta sekä valtakunnallisesti että paikallisesti.

Lisätiedot:
toimitusjohtaja Sakari Ermala, Verte Oy, puh. 050 583 4233
elinkeinojohtaja Tiina Laakkonen, Nokian kaupunki, puh. 044 4860 918

4.12.2020
Pirkanmaan Jätehuolto Oy ostaa Nokian kaupungilta Koukkujärven jätekeskuksen kaksi tonttia, joiden yhteispinta-ala on lähes 60 hehtaaria. Yhtiön jätekeskus on toiminut tontilla vuodesta 1995. Kaupan arvo on noin 2,5 miljoonaa euroa ja se vaatii vielä Nokian kaupunkikehityslautakunnan käsittelyn sekä kaupunginhallituksen hyväksynnän.
1.12.2020
Pirkanmaan ELY-keskuksesta voi hakea avustusta pienten ja keskisuurten yritysten kehittämishankkeisiin. Nyt sitä voidaan myöntää myös investointeihin, sillä Pirkanmaalle on myönnetty lisärahoitusta yritystukiin. Koko Pirkanmaalla on pienten yritysten yli 200 000 euron investointien tukeminen mahdollista.
29.10.2020
Pirkanmaan Jätehuolto panostaa seuraavan vuoden aikana biojätteeseen. Oman 17 pirkanmaalaista kuntaa kattavan paikallisen biokampanjan kaverina on valtakunnallinen Rakasta joka murua -kampanja, jossa ovat mukana Suomen Kiertovoima, Kuntaliitto sekä 30 muuta jäteyhtiötä.
16.10.2020
Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt ECOLAN AGRA® 8-4-2, ECOLAN AGRA® 8-4-4, ECOLAN AGRA® 8-4-8 ja ECOLAN AGRA® 10-4-2 -lannoitevalmisteille sekä ECOLAN AGRA® 3-0-0 NS -nestelannoitteelle Avainlippu-tunnustuksen osoituksena suomessa valmistetusta tuotteesta.