Skip to main content

Nokian kaupunki ja Verte Oy palvelevat ECO3-yritysalueeseen liittyvissä asioissa koronaviruspandemian aikana

Koronavirustartunnan saamisen riski on kohonnut Pirkanmaalla ja valtakunnallisesti. Noudatamme Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) sekä muiden viranomaisten antamia ohjeistuksia ja pyrimme osaltamme vähentämään koronaviruksen leviämistä.

Käsien pesua saippualla ja puhtaalla hanavedellä.

Nokian kaupungin ja kaupungin omistaman kehitysyhtiö Verte Oy:n henkilöstö noudattaa Suomen hallituksen linjausta ja on siirtynyt etätöihin niiden työntekijöiden osalta, joiden työtehtävät sen mahdollistavat.

Palvelemme asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme myös koronaviruspandemian aikana ja autamme kaikkiin ECO3-yritysalueeseen liittyvissä asioissa. Kokoukset ja muut tapaamiset hoidamme etäyhteyksin tai puhelimitse ja matkustamista vältetään. Emme myöskään ota vastaan vieraita tai järjestä asiakastapahtumia pandemian aikana.

Nokian kaupunki tiedottaa muutoksista kaupungin tuottamiin palveluihin

Nokian kaupunki noudattaa THL:n ja Pirkanmaan sairaanhoitopiirin (Taysin) ohjeita ja tiedottaa vain koronavirustilanteen aiheuttamista muutoksista, jotka koskevat kaupungin palveluiden järjestämistä. Ajankohtaisiin uutisiin ja ohjeisiin voi tutustua Nokian kaupungin koronavirussivustolla.

Nokian kaupungissa on varauduttu koronavirustilanteeseen normaalin valmissuunnittelun mukaisesti. Kaupungin valmiusjohtoryhmä työskentelee aktiivisesti ja seuraa koronavirustilannetta sekä valtakunnallisesti että paikallisesti.

Lisätiedot:
toimitusjohtaja Sakari Ermala, Verte Oy, puh. 050 583 4233
elinkeinojohtaja Tiina Laakkonen, Nokian kaupunki, puh. 044 4860 918

2.9.2020
Verte Oy:n toimitusjohtaja Sakari Ermala ja Pirkanmaan Jätehuolto Oy:n toimitusjohtaja Harri Kallio saivat tänä vuonna maakuntahallituksen myöntämän Pirkanmaan palkinnon.
30.3.2020
Koronavirustartunnan saamisen riski on kohonnut Pirkanmaalla ja valtakunnallisesti. Noudatamme Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) sekä muiden viranomaisten antamia ohjeistuksia ja pyrimme osaltamme vähentämään koronaviruksen leviämistä.
4.10.2019
Nokian Koukkujärvelle rakentuvan Pirkanmaan Jätehuollon biolaitoksen perustustyöt ovat hyvässä vauhdissa. Tänään työmaalla juhlittiin peruskiven muurausta.
16.9.2019
Nokian kaupungin bio- ja kiertotalouden ECO3-yritysalueen ja Pirkanmaan Jätehuolto Oy:n yhteinen kiertotalousmalli on valittu arvostetun European Business Awards 2019 -kilpailun finaaliin.