Skip to main content

Tutustu ECO3-ravinnekiertomalliin animaation kautta

Kiertotaloudessa on jätteiden kierrätyksen lisäksi kyse myös raaka-aineiden tuotannosta, materiaalien prosessoinnista, tuotteiden valmistuksesta, jakelusta, kaupasta ja kuluttamisesta. Kiertotalous antaa mahdollisuuden taloudelliseen, ekologiseen ja sosiaaliseen hyvinvointiin. Me kaikki kuluttajina olemme osa kiertotaloutta.

Tampereen Ammattikorkeakoulun Media & Arts -koulutusvaihtoehdon 2. lukuvuoden opiskelijat ovat tehneet animaation ECO3-ravinnekiertokonseptista. Tekijöinä ovat olleet Sanni Piippo, Sofia Kari, Anna Magdalino sekä Oskari Pikkarainen.

”Yhteistyö Tampereen Ammattikorkeakoulun opiskelijoiden kanssa sujui erinomaisesti ja olemme hyvin tyytyväisiä lopputulokseen. Aloimme työstämään animaatiota keväällä 2017 ja opiskelijat toteuttivat sen harjoitustyönään”, kertoo Verte Oy:n toimitusjohtaja Sakari Ermala.

Katso video suomeksi ja englanniksi.

16.10.2020
Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt ECOLAN AGRA® 8-4-2, ECOLAN AGRA® 8-4-4, ECOLAN AGRA® 8-4-8 ja ECOLAN AGRA® 10-4-2 -lannoitevalmisteille sekä ECOLAN AGRA® 3-0-0 NS -nestelannoitteelle Avainlippu-tunnustuksen osoituksena suomessa valmistetusta tuotteesta.
13.10.2020
Nokian kaupungin Kolmenkulman alueella sijaitseva ECO3 on bio- ja kiertotalouden yritysalue. Palkittu ja kansainvälisesti noteerattu ECO3 tarjoaa yrityksille tonttien lisäksi merkittävää kansallista ja kansainvälistä näkyvyyttä, kiertotalouden yhteistyötä ja kasvumahdollisuuksia teollisessa mittakaavassa. Vuodenvaihteessa yritysalue laajenee ja tarjolle tulee 25 hehtaaria uusia yritystontteja.
2.9.2020
Verte Oy:n toimitusjohtaja Sakari Ermala ja Pirkanmaan Jätehuolto Oy:n toimitusjohtaja Harri Kallio saivat tänä vuonna maakuntahallituksen myöntämän Pirkanmaan palkinnon.
30.3.2020
Koronavirustartunnan saamisen riski on kohonnut Pirkanmaalla ja valtakunnallisesti. Noudatamme Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) sekä muiden viranomaisten antamia ohjeistuksia ja pyrimme osaltamme vähentämään koronaviruksen leviämistä.