Skip to main content

Tutustu ECO3-ravinnekiertomalliin animaation kautta

Kiertotaloudessa on jätteiden kierrätyksen lisäksi kyse myös raaka-aineiden tuotannosta, materiaalien prosessoinnista, tuotteiden valmistuksesta, jakelusta, kaupasta ja kuluttamisesta. Kiertotalous antaa mahdollisuuden taloudelliseen, ekologiseen ja sosiaaliseen hyvinvointiin. Me kaikki kuluttajina olemme osa kiertotaloutta.

Tampereen Ammattikorkeakoulun Media & Arts -koulutusvaihtoehdon 2. lukuvuoden opiskelijat ovat tehneet animaation ECO3-ravinnekiertokonseptista. Tekijöinä ovat olleet Sanni Piippo, Sofia Kari, Anna Magdalino sekä Oskari Pikkarainen.

”Yhteistyö Tampereen Ammattikorkeakoulun opiskelijoiden kanssa sujui erinomaisesti ja olemme hyvin tyytyväisiä lopputulokseen. Aloimme työstämään animaatiota keväällä 2017 ja opiskelijat toteuttivat sen harjoitustyönään”, kertoo Verte Oy:n toimitusjohtaja Sakari Ermala.

Katso video suomeksi ja englanniksi.

4.10.2019
Nokian Koukkujärvelle rakentuvan Pirkanmaan Jätehuollon biolaitoksen perustustyöt ovat hyvässä vauhdissa. Tänään työmaalla juhlittiin peruskiven muurausta.
16.9.2019
Nokian kaupungin bio- ja kiertotalouden ECO3-yritysalueen ja Pirkanmaan Jätehuolto Oy:n yhteinen kiertotalousmalli on valittu arvostetun European Business Awards 2019 -kilpailun finaaliin.
16.5.2019
Pirkanmaan Jätehuolto Oy kohdentaa 50 000 euron lahjoituksen Tampereen yliopiston monitieteiseen rahastoon ja haluaa sillä edistää kiertotalouden ja resurssitehokkuuden tutkimusta.
17.4.2019
Nokialla käynnistyy pääsiäisviikolla sorapintaisen Pajulahdentien kunnostaminen.