Skip to main content

Saavutettavuusseloste

Nokian kaupunki pyrkii takaamaan verkkosivuston saavutettavuuden digitaalisten palvelujen tarjoamisesta annetun lain mukaisesti. Tämä saavutettavuusseloste koskee Nokian kaupungin kaupunkikehityspalveluiden ylläpitämään bio- ja kiertotalouden ECO3-yritysalueen verkkosivustoa kieliversioineen. Saavutettavuusseloste on laadittu 11.12.2019.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

eco3.fi-verkkosivusto täyttää kriittiset saavutettavuusvaatimukset. Digipalvelun saavutettavuus on arvioitu automaattisen tarkastuksen ja itsearvioinnin avulla.

Ei-saavutettava sisältö

Osa palvelun kaavioista on toteutettu kuvina, eikä tällaiselle sisällölle ole määritetty kuvaavia tekstivastineita (WCAG 1.1.1). Puute pyritään korjaamaan vuoden 2020 aikana.

Ei kuulu lainsäädännön piiriin

Verkkosivusto sisältää videon, jota ei ole tekstitetty. Tämä video on julkaistu vuonna 2017. Verkkosivuilla julkaistujen videoiden tulee noudattaa saavutettavuusvaatimuksia 23.9.2020 alkaen. Vanhoja ei-saavutettavia videoita ei tarvitse poistaa siirtymäajan jälkeen verkkosivuilta eikä niitä tarvitse tehdä saavutettaviksi takautuvasti.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme?

Kerro meille havaitsemasi saavutettavuuspuute ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi. Palautteen voi antaa alla olevalla verkkolomakkeella, sähköpostitse osoitteeseen kirjaamo(at)nokiankaupunki.fi tai puhelimitse 03 5652 0010 (kirjaamo). Nokian kaupungin kirjaamo lähettää palautteen eteenpäin verkkosivuston saavutettavuudesta vastaaville henkilöille.

Valvontaviranomainen

Mikäli et ole tyytyväinen Nokian kaupungilta saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puh: 0295 016 000 (vaihde)

Palautelomake

Saavutettavuuspalaute
Haluan, että minuun otetaan yhteyttä